Paisatge, Natura, Jardineria i Món Vegetal - Landscape, Nature, Gardening and Plant World -Paysages, la Nature, le Jardinage et le Monde Végétal - Paisajes, Naturaleza, Jardinería y el Mundo Vegetal - SI VOLS VEURE LES IMATGES MÉS GRANS UN CLICK SOBRE LES FOTOS -

diumenge, 22 d’abril del 2012

Plantes rares et jardin naturel - Sérignan du Comtat - France

Alpines et vivaces de terrains froids et secs
Cada any a la Vila Sérignan du Comtat, municipi del departament de Vaucluse de la regió Provenza-Alpes-Côte d'Azur al sud-est de França, fan molt més que un mercat de plantes. Prop de 90 vivers ofereixen els seus productes de la més diversa índole, bàsicament plantes poc usuals o varietats de nova creació, podem trovar expositors que venen planta d'horta, alguns dels amb mes de 50 varietats de tomaqueres, cutivadors d'Iris, bulboses, planta per jardins secs (sense reg), decoracio pel jardi, etc.. També s'ofereixen sortides botàniques guiades, tallers, conferències i altres. Aquest any, 14 ª edició, el tema seleccionat ha estat "a l'entorn de l'arbre ". Tot un espectacle dins del parc municipal i voltants que ha tingut lloc durant el cap de setmana 14-15 d'abril.
Cactées et succulentes


Pépinière LA SOLDANELLE Plantes vivaces adaptées aux sols calcaires


LES SENTEURS DU QUERCY

IRIS EN VIVARAIS

LES PLANTEURS DE BRIGAUDIÈRE  bulbeuses botaniques rares des 5 continents


LE JARDIN D’ARCLUSAZ Collection de tricyrtis et plantes de rocailles

 RAILHET Plantes australes et d’Afrique du sud



Al voltant de 7000 visitants en la 14 ª edició
Plants de tomates anciennes

Les Comandes estan a punt

Transportista de plantes

1 comentari:

sergi Massanés ha dit...

Us felicito pel blog, certament és molt guapo. Us recomano també la fira de Sophia Antipolis a Antibes i de pas visitar els jardins de Villa Thuret que té exemplars d'Ecualiptus i altres plantes mediterranies impresionants.
Gràcies per afegir el meu enllaç