Paisatge, Natura, Jardineria i Món Vegetal - Landscape, Nature, Gardening and Plant World -Paysages, la Nature, le Jardinage et le Monde Végétal - Paisajes, Naturaleza, Jardinería y el Mundo Vegetal - SI VOLS VEURE LES IMATGES MÉS GRANS UN CLICK SOBRE LES FOTOS -

diumenge, 28 d’octubre del 2012

Jardim da Fundação Calouste Gulbenkian - Lisboa

El Jardí de la Fundació Calouste Gulbenkian està situat al bell mig d'un dels centres de negocis de la ciutat de Lisboa (São Sebastião) aquest jardí modern cobreix gairebé 8 hectàrees, dissenyat pel paisatgista Antonio Viana Barreto, en col·laboració amb l'arquitecte paisatgista Gonçalo Ribeiro Telles (1962/1969). Al 2005 va tenir una renovació i redisseny dels espais verds, el treball va ser dut a terme per Gonçalo Ribeiro Teles. El jardí és el lloc on estan ubicats la Fundació Calouste Gulbenkian, el Museu Calouste Gulbenkian i el Centre d'Art Modern.
El parc compta amb una gran varietat de plantes autòctones i tropicals, un llac artificial, un jardí de roses, jardins formals, jardins d'aigua i un teatre a l'aire lliure.
Usuaris del parc practicant Tai Chi




El art i la natura conviuen en un sol espai.




Si estas atent pots descobrir els detalls que doten el jardí d'un encant especial.
Passejar per aquest indret et permet aillar-te de la ciutat.
Adapatcions que acosten el jardí a tothom.



El jardí està ple de senders laberíntics que serpentegen a través dels arbres i arbustos on trobem infinitat de racons que podem perdre'ns i buscar uns moments de relax i tranquil·litat dins de la capital de Portugal.


Les diferents textures confluexien per tot el jardí


1 comentari:

Nic ha dit...

Uno de mis parques favoritos en mi ciudad favorita!