Paisatge, Natura, Jardineria i Món Vegetal - Landscape, Nature, Gardening and Plant World -Paysages, la Nature, le Jardinage et le Monde Végétal - Paisajes, Naturaleza, Jardinería y el Mundo Vegetal - SI VOLS VEURE LES IMATGES MÉS GRANS UN CLICK SOBRE LES FOTOS -

divendres, 17 de setembre del 2010

Port Aventura

Parc temàtic construït entre els municipis de Salou i Vilaseca, prop de Tarragona, en unes poques hectàrees tenim representat, en forma de decorats tematizats, diferents cultures del Món , arribant a aconseguir un gran realisme amb uns treballs de decoració i una jardineria molt assolida .
Està dividit en 5 grans zones temàtiques: Mediterrània, Polinèsia, Xina, Mèxic i Llunyà Oest.







feu clic













El callistemon és un arbust de fulla perenne d'uns 2 m d'alçada que pertany a la família de les mirtàcies. El nom ve del grec i significa "estam", en referència a la flor on predominen els estams, més llargs fins i tot que els pètals. Aquestes flors, que semblen espigues o raspalls, neixen entre primavera i estiu, en l'extrem de les branques arquejades i són l'origen del nom vulgar amb que es coneix a la planta: "limpiatubos". Les flors poden ser vermelles, rosades, grogues o blanques. Les fulles són alternes i estretes. El fruit dur penja del final de la branca.
Procedeix: d'Austràlia i Nova Zelanda.