Paisatge, Natura, Jardineria i Món Vegetal - Landscape, Nature, Gardening and Plant World -Paysages, la Nature, le Jardinage et le Monde Végétal - Paisajes, Naturaleza, Jardinería y el Mundo Vegetal - SI VOLS VEURE LES IMATGES MÉS GRANS UN CLICK SOBRE LES FOTOS -

dissabte, 8 de juny del 2013

Viridalia - Maresme - Catalunya

Una trobada bianual de referència per al sector ornamental que es va celebrar els dies 5, 6 i 7 de juny a la comarca del Maresme i que està organitzada per l'Associació d'Agricultors Viveristes de Barcelona (AAVB). A la mostra asisteixen  molts clients habituals i ocasionals, arribats de diferens punts de Catalunya, d’Espanya i de l’estranger, on es dona a conèixer, als professionals, la producció i les novetats que es comercialitzaran la propera temporada. La mostra es realitza a les propies instal·lacions o en espais habilitats dels vivers participants, de manera que el visitant ha de recórrer diferents indrets del Maresme. En aquesta edició, onze viveristes  van oferir les seves novetats en material vegetal, Aldrufeu & Associats, Barberet & Blanc, CCM Euromaresme, Grup Roig, Le Petit Géant, Planters Lloveras, Plantinova, Riera Villagrasa, Selecta, Syngenta i Zenthia. Viridalia també inclou una petita mostra de jardins per observar com es desenvolupen, en l'entorn natural, els planters que es comercialitzen. Durant la visita als diferents viveristes es pot veure de prop quin és el procès que segueix el producte i quines són les passes a fer per aconseguir la millor planta. Aquests tipus de mostra recorda a Flower Trials de Holanda entre altres que es realitzant areu del mon.



Le Petit Géant
Le Petit Géant
Le Petit Géant
Selecta
Planters Lloveras
Planters Lloveras
Planters Lloveras
Planters Lloveras
Planters Lloveras
Planters Lloveras
Planters Lloveras
Plantinova
Plantinova
Plantinova
Plantinova
Plantinova
Plantinova
Plantinova
Syngenta
Syngenta
Grup Roig

1 comentari:

smart-greens ha dit...

Bona ressenya! Gràcies per ajudar-nos a difondre aquest esdeveniment, en properes edicions confiem en veure cada vegada més jardiners i paisatgistes interessats a les noves varietats.