Paisatge, Natura, Jardineria i Món Vegetal - Landscape, Nature, Gardening and Plant World -Paysages, la Nature, le Jardinage et le Monde Végétal - Paisajes, Naturaleza, Jardinería y el Mundo Vegetal - SI VOLS VEURE LES IMATGES MÉS GRANS UN CLICK SOBRE LES FOTOS -

dissabte, 25 de juny del 2011

Marché aux Fleurs - Paris





Just al costat de "Tribunal de Commerce" hi trobem una curiositat dedicada  completament a les flors, aquest petit mercat pintoresc de l'illa de la "Cité" és una visita d'allò més perfumat a la vora del Sena.
Instal · lat des de 1808, aquest mercat bucòlic, es arrecera davall agradables pavellons metàl.lics. On proposa una gran oferta d'allò més diversa de flors, plantes, arbustos i complements. Les torretes s'exposen per dotzenes de milers. Geranis, Violetes, Plantes culinàries, fúcsies, i altres plantes que se succeeixen en el decurs de les quatre estacions de l'any. Les Diferents formes convinat amb la multitut de colors fan que nombrosos pintors i artistes s'acostin en aquesta praderia florida urbana, on amb les seues traces plasmin dins de les seues  aquarel · les i olis, la bellesa d'aquest petit racó de Paris. Els diumenges, el mercat es completa amb la venda d'Ocells on trobem espècies d'allò més rars i extranys.