Paisatge, Natura, Jardineria i Món Vegetal - Landscape, Nature, Gardening and Plant World -Paysages, la Nature, le Jardinage et le Monde Végétal - Paisajes, Naturaleza, Jardinería y el Mundo Vegetal - SI VOLS VEURE LES IMATGES MÉS GRANS UN CLICK SOBRE LES FOTOS -

diumenge, 19 de maig del 2013

Girona Temps de Flors 2013

Girona rep la primavera florida, perfumada i acolorida amb el Festival Girona Temps de Flors, l'esdeveniment més conegut internacionalment de la ciutat. Aquest any, la cinquantena vuitena edició està plena de novetats amb als 145 patis, jardins i mostres florals. La mostra segueix  l'idea  de posar en valor el patrimoni monumental i històric de la ciutat a través de les flors i de l'art. De l'11 al 19 de maig la ciutat de Girona s'ha omplert de les propostes més enginyoses artístiques. Les pedres centenàries es cobreixen d'efímeres flors, cases senyorials decoren els patis i el seu interior amb precioses composicions florals, patis particulars plens d'explosiva bellesa, museus i monuments que obren les seves portes en aquests dies per poder ser visitats, tots ells plens de flors. A través d'aquest espectacle visual obert per a tothom podem trobar i descobrir tot el llegat arquitectònic d'aquesta formidable ciutat que és Girona. 

 Escales de la Pujada de Sant Domènec

 Escales de la Catedral





 Un foc provocat va destrossar un dels muntatges fet de palets a la plaça dels Jurats, però l'espai es  va reformular aprofitant les mateixes cendres.



  Bosc Phragmites australis