Paisatge, Natura, Jardineria i Món Vegetal - Landscape, Nature, Gardening and Plant World -Paysages, la Nature, le Jardinage et le Monde Végétal - Paisajes, Naturaleza, Jardinería y el Mundo Vegetal - SI VOLS VEURE LES IMATGES MÉS GRANS UN CLICK SOBRE LES FOTOS -

dilluns, 14 de novembre del 2011

El Bosque de Oma - Bizkaia - País Basc

El Bosc d'Oma o Bosc Pintat (en euskera: Omako basoa), és una obra artística de l'escultor i pintor Agustín Ibarrola, situat en una de les vessants de la Vall d'Oma (d'aquí el seu nom), prop de la localitat biscaïna de Kortezubi, l'obra es basa en el pintant de troncs d'arbres, principalment Pinus radiata, els majestuosos pins pintats per l'artista basc composen figures visuals  humanes, animals i geomètriques, algunes dels quals tan sols es fan visibles des de posicions determinades, en què les imatges de diversos troncs formen una imatge conjunta.que només es  pot descobrir des d'una perspectiva, mirant desde un punt de vista que s'indica amb unes fletxes numerades que es troben a terra.



El Bosc de Oma, una de les obres més conegudes de l'artista basc, és una expressió de l'anomenat "land art". El Land Art és un corrent artístic contemporàni que fa servir el paisatge i elements de la natura com a escenari i mitja per realitzar una obra d'art. Va néixer en la dècada dels 60/70 als Estats Units











6 comentaris:

Catherine ha dit...

These photos are great because I was right there once!! I have just been reminded. Also I have been thinking myself of some small art pieces in the forest here. Wonderful to be inspired by your photos. Your country is so beautiful. and I loved the food a lot!!

Toni - Signature Gardens ha dit...

Los árboles muy genial! Gracias por visitar mi blog - por favor visite de nuevo :-)

Karen ha dit...

I have enjoyed this so much. The artwork in the forest is amazing and something I've never seen before. Thank you for visiting my blog, too and it is so very nice to meet you!

Diana Studer ha dit...

The eye in closing, is rather fun! I suppose the trees don't mind?

HolleyGarden ha dit...

Wow - this is amazing! I've never seen anything like this. Fascinating.

Lyn ha dit...

So interesting and inspiring, George! Your blog is great and you are lucky to live in such a fascinating place.